Elérhetőségek

MEZŐFI CSABA e.v.

Cím: 6500 Baja,
Szegedi út 121.
Telefon:
+36 30/24-90-196
E-mail:
hidraulika@mezofi-hidraulika.hu
Kapcsolatok Facebook


Gates hidraulikatömlő

A hidraulikatömlőnek - mintegy közbenső hidraulikus egység - az olaj áramlását biztosítva olyan szigorú követelményeknek kell megfelelnie, ami a hatékony, gazdaságos és biztonságos üzemen túl, a környezetvédelmi szempontoknak is eleget tesz. A mezőgazdaságban, építőiparban "dolgozó" gépek üzemeltetése során a világon több millió liter olaj szennyezi a környezetünket.

Ahhoz, hogy ezt a folyamatot megállítsuk, többekközött olyan tömlőket és fegyverzeteket kell előállítani, amelyeknek a műszaki paraméterei, és biztonsági tényezőjük az adott feladatnál legalább a négyszeres értéket érje el. Az előállított alkatrészek még önmagukban nem elegendőek egy jó tömlőhöz, ha utána nincs egy komplett, saját fejlesztésű összeszerelési technológia és a hozzá szükséges tömlőszerelő gépek. Ez az a pont, ahol a GATES hidraulika programmal elérték azt a minőségi követelményt, amit egy mai kornak megfelelő, korszerű tömlőnek tudnia kell. Vagyis a GATES hidraulikatömlők egy olyan zárt technológiával készülnek, amely a következőket tartalmazza:

  • saját gyártású termékcsalád,
  • saját fejlesztésű technológia,
  • saját tömlőszerelő gépek.

A termékcsalád igen széles skálán biztosítja a legkülönbözőbb tipusú gépekhez a csatlakozási lehetőségeket.

  • A fegyverzetek: Metrikus-BSP-JIC menetek, Peremes 3000 ill.6000 PSI stb.
  • A tömlők: 1/4"-2"-ig 0- 45 MPA-ig.

Egy hidraulikatömlő gyártásánál az alapvető paraméterekhez tartozik az átfolyási mennyiség és az olaj áramlási sebességének az ismerete. E kettő függvényében tudjuk kiválasztani a megfelelő keresztmettszetű tömlőt. A mindennapi gyakorlatra az a jellemző, hogy elhozzák a mintát vagy kész méreteket adnak meg. Ezért nagyon fontos, hogy a minta alapján (vagy a megadott méretek alapján) egy korrekt méretezést tudjunk végezni. A tömlővégeken elhelyezett fegyverzetek kiválasztásánál pontos támpontot nyújtanak a technológiai és alkatrész katalógusok. A tömlőalkatrészek kiválasztása után a fegyverzet roppantása a technológiai leírás szigorú betartása mellett történik.

 

Gates hidraulikatömlő

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
MEZŐFI CSABA e.v. - Magyar