Elérhetőségek

MEZŐFI CSABA e.v.

Cím: 6500 Baja,
Szegedi út 121.
Telefon:
+36 30/24-90-196
E-mail:
hidraulika@mezofi-hidraulika.hu
Kapcsolatok Facebook


Alapelveink


 

                                                            A Vállalkozás alapelvei
 
Vállalkozásunk - mint minőségi szolgáltató a hidraulikus egységek, rendszerek javítása területén - fontosnak tartja, hogy magas szintű, minőségi javítási, - szerelési és szerviz tevékenységi szolgáltatásokat nyújtson Megrendelői részére.
 
Mindig arra törekszünk, hogy jó megoldásainkkal a szakmaiság teljes körű figyelembevételével a partnerkapcsolatainkat megtartsuk és Ügyfeleink körét bővítsük.
 
Fontos számunkra az ügyfélközpontú kiszolgálás és a többféle megoldási lehetőségeket biztosító szakszerviz működtetése.

 

A hatékony, jól képzett, megbízható szakembergárda, a jó minőségű berendezések, -alkatrészek használata, továbbá a szolgáltatás határidőre történő elvégzése olyan értékek számunkra, amelyek Ügyfeleink elégedettségét szolgálja.

 
Vállalkozásunk -amely magyar tulajdonú vállalkozás -legfőbb értéke a munkatársaink tapasztalata, megoldó képessége, rugalmassága, szakmai hozzáértése és elkötelezettsége.
 
A piaci igényekhez alkalmazkodva úgy növeljük hatékonyságunkat, hogy állandó, kifogástalan minőséget állítunk elő, amely lehetőséget teremt a gazdálkodási hátterünk biztosításához.
 
Feladatainkat egységes, saját, belső ügyviteli rendszerünkkel, egyértelmű és átlátható működéssel végezzük el.
 
Kollégáink munkavégzéséhez a körülmények, feltételek folyamatos javítását tartjuk szem előtt. A megfelelő szakmai tudást belső- és külső képzésekkel bővítjük, ezzel is biztosítva a továbbfejlődési lehetőségeinket.
 
Fontos, a beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal a szoros, jó kapcsolat kialakítása, fenntartása, akik azonosulni tudnak célkitűzéseinkkel és feladatainkkal.
 
                                       
                                      MINŐSÉG – MEGBÍZHATÓSÁG - GYORSASÁG

 

 

                                                                                                                                

 
Vissza az előző oldalra!
MEZŐFI CSABA e.v. - Magyar