Elérhetőségek

MEZŐFI HIDRAULIKA

Cím: 6500 Baja,
Szegedi út 121.
Telefon: +36/79/427-836
E-mail: hidraulika@mezofi-hidraulika.hu
Munkatársaink Facebook


Minőségirányítás


Vállalkozásom 2006 évben megkezdte a MSZ EN ISO 9001:2001 szerinti minőségirányítási rendszer kiépítését.

A minőségirányítási rendszer auditja 2007. november 14-én sikeresen megtörtént és a Mezőfi Hidraulika megszerezte az MSZ EN ISO 9001:2001 szerinti minőségirányítási rendszer tanúsítványát.

Minőségirányítási rendszerünket 2019. november 06-án megújítottuk, új tanúsítványunk 2022. november 07-ig érvényes az új ISO 9001:2015 szabvány alaján.

A Mezőfi Hidraulika nyilatkozata


Küldetés 

Feladatunk az elmúlt, közel két évtizedes működés során felhalmozott, a hidraulikus rendszerek javítása terén szerzett tapasztalatok alapján megrendelőink számára magas szintű gyártási, javítási, szervizelési, tanácsadói szolgáltatás nyújtása. Megoldásaink kialakításánál jó partnerkapcsolatok megteremtésére, érdekelt feleink elégedettségének megtartására törekszünk.

 
Jövőkép

  • A piaci pozíció megerősítése.
  • Növekvő forgalom, árbevétel, eredmény elérése, mely biztosítja a nyereség visszaforgatásának lehetőségét.
  • Ügyfélorientált, korszerűen szabályozott, szervezett működés.
  • Korszerű technológiák megismerése és bevezetése.
  • Az EU csatlakozás következtében megnyíló európai piac lehetőségeinek megismerése és kiaknázása, exportra termelés, a nemzetközi kapcsolatok bővítése.
  • A hidraulika területén szerzett tapasztalatok átadása szervezett oktatás keretében.

 

Értékek

  • Hatékony, jól képzett, megbízható szakembergárda.
  • Jó minőségű berendezések és alkatrészek.
  • A vevő által igényelt munka határidőre történő szállítása.
  • A 100 %-ban magyar tulajdonú Mezőfi Hidraulika számára legfontosabb érték munkatársainak rugalmassága, tapasztalata, kreativitása, szakmai hozzáértése és elkötelezettsége. Ez biztosítja a cég rugalmasságát, szervezeti és szakmai fejlődését, partnereink és megrendelőink elégedettségét. Több kiemelkedő munkánk során szaktudásunknak köszönhetően nyertünk beszállítói jogot.

 

Társasági politika (Nyilatkozat) 

A Mezőfi Hidraulika célkitűzése, hogy a minőségi szolgáltatás garantálásával megfeleljen ügyfelei, munkavállalói és tulajdonosai elégedettségének. Ennek érdekében a célkitűzésünk

a) a piaci igényekhez alkalmazkodva a hidraulikai termékek javításával, összeszerelésével kapcsolatos új technikák, technológiák megismerésével és bevezetésével tevékenységeink hatékonyságának növelése, szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségének fenntartása, az alkalmazható követelmények (jogi és egyéb előírások) előírások figyelembevételével a vevői igényeknek, partnereink elvárásának való (minőség, gyorsaság, megbízhatóság) maradéktalan megfelelés,

b) tevékenységeink hatékonyságának növelése érdekében célunk a feladatok standardizálása, egyértelmű és átlátható működés megteremtése és fenntartása,

c) kollégáink munkavégzéséhez a feltételek, körülmények folyamatos javítása új telephelyre való költöztetéssel, raktárrend megteremtésével, belső- és külső képzésekkel a szakmai továbbfejlődésük biztosítása,

d) a hosszú távú stabil működés és fejlesztés pénzügyi-gazdálkodási hátterének megteremtése, piaci szerepünk növelése,

e) beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal  - akik azonosulnak célkitűzéseinkkel - szoros, jó kapcsolat kialakítása és fenntartása.

A fenti célok és feladatok érdekében fontos lépés az irányítási rendszerünk átalakítása és fenntartása az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány előírásai szerint. Nyilatkozatunkat (mely megfelel a szervezet szándékainak és környezetének, valamint támogatja annak stratégiai irányvonalát) melyet megismertetjük munkavállalóinkkal, partnereinkkel, alvállalkozóinkkal, és azt a mindennapi munkavégzés során érvényesítjük, folyamatainkat rendszeresen átvizsgáljuk, és folyamatosan fejlesztjük. Elvárjuk, hogy munkavállalóink személyes tudásukkal és felelős munkavégzésükkel járuljanak hozzá a vállalkozás sikeréhez.


A Mezőfi Hidraulika minőségirányítási rendszerének tanúsítványa megtekinthető a megfelelő linkre kattintva:Csatolt fájl(ok)

Vissza az előző oldalra!
MEZŐFI HIDRAULIKA - Magyar